Regels

- Op maandag krijgen de kinderen een polsbandje om. Het is de bedoeling dat zij deze de hele week omhouden. Dit is het deelnamebewijs!

- De kinderen nemen zelf hamers en spijkers mee, wij hebben zagen en breekijzers beschikbaar welke onder begeleiding van de leiding gebruikt kunnen worden.

- De hutten welke gebouwd worden mogen niet hoger zijn dan 2 pallets, dit in verband met de veiligheid.

- Tijdens de lunch pauzes is het niet toegestaan om te timmeren. We hebben elke dag een half uur rust om een broodje te eten. De kinderen moeten zelf een broodje meenemen.

- Er wordt de hele week gratis limonade en water aangeboden, uw kind mag zelf ook drinken meenemen. Het is niet toegestaan om energy drank mee te nemen.

- Twee keer per dag worden er snoepjes verkocht voor een paar cent per stuk, wij raden aan om maximaal 1 euro per dag mee te nemen.

- Kinderen die geen zwemdiploma hebben moeten op dinsdag zwemvleugels meenemen, anders mogen zij niet meedoen aan de waterspelen.

- Het is verplicht bij de waterspelen om waterschoenen te dragen, zonder waterschoenen mag de waterloopmat niet betreden worden.

- Geef uw kind geen kostbare spullen mee. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid dragen voor hun spullen.

- De kinderen mogen alleen met uw toestemming het terrein verlaten om naar huis te gaan. Indien uw kind tijdens de week geen zin meer heeft zal er eerst met u contact opgenomen worden voordat uw kind naar huis gestuurd wordt.

- Spreek duidelijk met uw kind af of u hem / haar komt ophalen, of dat hij / zij zelf naar huis mag gaan. Geef dit ook door aan de leiding van de groep waar uw kind in zit.

- Bij slecht weer beschikken wij over het onderkomen van zwemvereniging de Ham waar wij kunnen schuilen.

- Indien het weer heel slecht is en blijft bestaat de kans dat het programma wordt afgelast. Ook hier is de regel dat wij geen kinderen naar huis sturen zonder uw toestemming.

- Ouders zijn welkom om te kijken bij hun kind. Wij willen u wel vragen niet langer dan een kwartier op het terrein te blijven en niet mee te helpen met bouwen. Dit om te voorkomen dat andere kinderen niet meer weten welke volwassenen de leiding hebben.

- Bij de inschrijving betaald u €5,00 borg per kind. Dit ontvangt u terug als u op vrijdag komt helpen met opruimen. (vanaf 08.00 uur)

Extra informatie overnachting

- Wij hebben geen leeftijdsgrens om te blijven slapen in de hut. Wij vragen u tijdens de inschrijving of uw kind blijft slapen. Als u hier nog niet over uit bent of eerst de week even wilt afwachten is dat geen probleem. Geef dan tijdens de week aan of uw kind blijft slapen.

- Tijdens de overnachting blijft een groep leiding de gehele nacht wakker om op de kinderen te letten, het terrein is dan ook afgesloten.

- U dient zelf voor de spullen voor de overnachting te zorgen, denk hierbij aan: Iets om op te slapen bijvoorbeeld een matje of tuinstoelkussens (als u een luchtbed meegeeft let dan van te voren goed op of dit gaat passen!), slaapzak, kussen, warme pyjama, ondergoed, tandenborstel, zaklamp en extra warme kleding voor als het koud wordt 's nachts.

- Geef voor de overnachting zo min mogelijk eten / drinken mee en zeker geen energy drank.

- Wees zelf altijd bereikbaar voor noodgevallen.

- Het avondprogramma begint op donderdag om 19.00 uur. De kinderen eten vooraf thuis. De overnachting begint om 21.00 uur, de overige kinderen worden dan opgehaald.

- Het ontbijt wordt door ons geregeld, u hoeft dus geen ontbijt mee te geven.

- Op vrijdag ochtend ontbijten wij om 07.00 uur, de kinderen kunnen tussen 08.00 uur en 08.30 uur opgehaald worden. Wij beginnen dan meteen met opruimen, uiteraard bent u van harte welkom om te helpen.